Star wars barnkläder

Barnkläder med Star wars tryck är ett märke från usa och George Lucas. Det har nu gått mer än 30 år sedan George Lucas släppte Star Wars, den första av sex filmer som tillsammans har spelat in mer 27 miljarder kr enbart i biointäkter världen över.
Star wars är ett varumärke som vuxit sig allt starkare med åren genom att mängder av filmer och leksaker lanserats. George Lucas som är filmproducent , regissör och affärsman har skapat ett av världen starkaste varumärken för barn som idag innefattar långt mer än bara film, Star wars barnkläder och leksaker.

Star wars barnkläder är oftast vanliga t-shirtar och tröjor med tryck. Kläderna för barn har blivit otroligt populära och står för en ansenlig del av klädförsäljningen i dag till barn i åldern 1-7 år. Dessa kläder tillverkas i godkänd kvalitet och Star wars kläder är en utmärkt present till pojkar är och alltid lika omtyckt då varumärket är så välkänt. Kläderna går att hitta i många välsorterade webbutiker med barnkläder. De största lågpriskedjorna (HM mfl) säljer otroligt mycker av Star wars barnkläder, och försäljningen bara ökar.

“May the force be with u”

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.